Verzendkosten  
    


Beste Klant,

In ons True Spirit Health Center hebben wij gekozen voor aparte websites voor onze verschillende soorten produkten. Onze unieke produkten komen daardoor veel beter tot hun recht. En voor u is dat overzichtelijker. Echter, wanneer u op meerdere websites een bestelling plaatst, zal iedere website steeds weer verzendkosten berekenen. En dat is natuurlijk omdat het aparte websites zijn.

Weet u echter dat wij portokosten slechts één keer in rekening brengen?


  

Werkwijze wanneer u meerdere producten 
besteld via verschillende websites              


Wilt u betalen met iDEAL of kiest u voor overschrijving via de bank?

Kiest u dan voor de optie 'Vooraf overmaken' bij elke bestelling op elke website waar u één of meerdere produkten van wilt. Wij ontvangen al uw bestellingen, maken er één van en nemen daarna direct kontakt met u op met het totaalbedrag. U kunt dan betalen via internet bankieren of de overmaking versturen via uw bank. De porto wordt berekend aan de hand van de totaalbestelling.

Kiest u voor PayPal betaling?

Kiest u dan voor 'Vooraf overmaken' bij elke bestelling op elke website waar u één of meerdere produkten van wilt. Wij ontvangen al uw bestellingen en maken er één van en nemen daarna kontakt met u op met het totaalbedrag en versturen u een 'Verzoek tot Betaling' via PayPal. U kunt vervolgens betalen. De porto wordt berekend aan de hand van de totaalbestelling.

Kiest u voor Credit Card betaling?

Kies ook nu weer voor  'Vooraf overmaken' bij al uw bestellingen. Wij ontvangen vervolgens al uw bestellingen, maken er één van en sturen u een email met het totaalbedrag, waarin de porto is berekend aan de hand van de totaalbestelling, en een link naar een beveiligde webpagina waar u kunt betalen met uw creditcard.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust éérst kontakt met ons op: Klik Hier 


Rob en Nel Behr
True Spirit