Bericht van Metatron - 15 augustus 2009 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 augustus 2009

 

Aartsengel Metatron – 15 August 2009
http://www.autresdimensions.com/article.php?produit=359

 

Vertaling uit het Frans door Rob Behr

 

 

En nu ben ik hier.

Ehieh. Asher. Ehieh.

 

Zaden en geliefde Sterren, ik ben die ik ben. Mijn taal is niet uw hoofd taal, ik ben de Essentie en de Trilling. Zoals aangekondigd door Michael open ik in u, in uw visioenen en in uw hart, het Licht van de Ene Bron. De oorspronkelijke trilling die op het niveau van de vijf gekroonde lettergrepen wordt getoond in uw dichtheid, teneinde het Licht door het Licht te herzien en te bevestigen. Zoals het is. Ik ben noch het woord of het Woord, maar het Concept van de Schepping.

 

Ik bereid nu de gebeurtenis voor van Mijn Straling binnen uw dichtheid en van uw terugkeer naar de Eenheid en kondig de uitvoering ervan aan door middel van mijn straling, van het Woord van de Creatie, en van al dat u Profetie en Openbaring kunt noemen en wat voor altijd ingesloten zit in uw Trilling door middel van de 5 originele geluiden zoals die in u resoneren en mee-resoneren op de trilling van de 5 Sleutels in uw dimensie waar u zich ook bevindt op uw Aarde; dit vindt dagelijks plaats tijdens het moment wanneer de Zon zijn hoogtepunt heeft  bereikt en u gedurende 30 minuten deze 5 geluiden ontvangen tot de verheffing van de Kroon van uw Hart in de Trilling van de Eeuwigheid. Deze vijf geluiden zijn niet van belang voor uw brein, maar ze geven de sleutels tot ontwaken en verwezenlijken de samenvloeing van de Kroon van het Hoofd (kruin chakra) met de Kroon van het Hart (hart chakra). Vijf klanken om te herhalen, op momenten wanneer dat zo aanvoelt en vooral wanneer u Liefde in het Licht en in het Woord voelt want dat is wat nu in uw dichtheid is.

 

 

De vijf tonen (lettergrepen):

 

OD (uitspreken als od..)

 

ER  (uitspreken als air..)

 

IM  (uitspreken als im..)

 

IS   (uitspreken als iss..)

 

AL   (uitspreken als al..)

 

 

Ik heb geen andere woorden om u te geven, slechts deze vibraties van het Licht. Ik zal aanwezig zijn bij uw dagelijkse voortgang voor het bereiken van uw Essentie tot het moment wanneer ik er in volledige kracht zal zijn. Ik ben Trilling en de Essentie. Ik Zegen u en dank u voor het afstemmen op deze 5 klanken.

 

... binnenkomende energie ....

 

Verwelkom deze vibraties in stilte. Voortaan schittert de Ochtend Ster. Een nieuwe start, een nieuw leven, een nieuwe trilling.  

 

... binnenkomende energie ....

 

U bent geliefd, want u bent Liefde.

 

... binnenkomende energie ....

 

Verheug u, het Licht is daar.

 

... binnenkomende energie ....

 

Ik zeg niet ´spoedig´, want mijn trilling is nog in de hogere dimensies en ik kom volledig in uw komend jaar. Maar dit zal door de Goddelijke Maria persoonlijk en individueel aangekondigd worden.

 

... binnenkomende energie ....